Car Cleaning Kersbergen | SwissVax | Auto-poetsen.com | Swissvax
15831
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15831,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Swissvax Autoverzorging

Met onze unieke Swissvax producten helpen we autoliefhebbers en autoverzamelaars om hun auto’s er in relatief korte tijd fantastisch uit te laten zien. U heeft alleen een paar uur tijd en Swissvax nodig.

 

De reputatie van Zwitserland op het gebied van kwaliteit en precisie klinkt door in onze producten. Al drie generaties lang zijn wij van Swissvax echte autoliefhebbers en -verzamelaars. Onze unieke producten hebben niet te lijden onder verkoop-doelstellingen of een productiebudget.
Dit maakt ze tot wat ze nu zijn – autoverzorgingsproducten van topkwaliteit van perfectionisten, voor perfectionisten.

 

Als het gaat om onze passie om de beste waxproducten en autoverzorgingsproducten te produceren, willen wij geen compromissen sluiten. Wij nodigen u uit om de Swissvax sensatie te ervaren die onze producten wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

 

Compleet autoverzorgingssysteem voor auto’s. Swissvax wax bevat geen schuurmiddelen en kan daarom veilig op elk oppervlak worden aangebracht, zelfs op nieuwe auto’s en pas gespoten auto’s.
Het is een tweecomponenten product dat bestaat uit een reinigingsolie en een wax.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden voor uw auto, boot of motorfiets?